About

curs de automachiaj

Perfecțiunea este alta în ochii fiecăruia și frumusețea este înțeleasă diferit de fiecare dintre noi, tocmai de aceea machiajul este o artă interpretată în alt mod de la persoană la persoană, artă care evoluează cu trecerea timpului.

 

În 2016 am intrat in lumea machiajului când am făcut un curs de bază. Ulterior, timp de 1 an de zile am activat ca asistentă a trainerului în aceeași școală de machiaj.

Un an mai târziu am urmat și un curs de perfecționare și tehnici avansate, iar apoi au urmat numeroase masterclass-uri si cursuri diverse cu traineri de renume din România și din străinătate.

În tot acest timp, am acumulat experiență pe partea de machiaj pentru evenimente și am lucrat cu diverși fotografi pe pentru sedințe foto indoor și outdoor pe parte de machiaj fashion și beauty.

 

Machiajul are menirea de a scoate în evidență frumosul, de a masca imperfectiuni, de a pune în prim plan trăsăturile care ne avantajează și de a reda încrederea în propria persoană. Are puterea de a face minuni prin schimbări totale de înfățișare dar totodată poate doar evidenția frumusețea naturală.

Din aceste motive, am decis că trebuie sa predau mai departe din cunoștințele acumulate prin predarea cursurilor de automachiaj.

 

Am ales lumea machiajului deoarece puterea pe care o are asupra noastră poate fi controlată și reinterpretată în funcție de fiecare model/clientă, acest lucru fiind posibil cu ajutorul culorilor, pensulelor, imaginației și a profesionalismului.

 

EDUCAȚIE ȘI FORMARE

Curs de bază – Școala de make-up Raluca Paraschiv

Training make-up – Alex Abagiu și Diana Ionescu

Curs de perfecționare și tehnici avansate – Școala de make-up Atelier Paris București

Masterclass Think outside the box – Tania Maxim

Masterclass Colorful Smokey – Iuliana Balind

Coloristica in machiajul comercial – Nataliya Naida

 

CURSURI ONLINE

Online Beauty and Makeup Marathon – 23 traineri români și din străinătate

Workshop Teoria culorilor – Iana Willkofer

The makeup Lovers Festival – 11 traineri de peste hotare cu diverse tematici și prezăntări de tehnici de lucru

 

COLABORĂRI CU FOTOGRAFI

Radu Georgescu

Bogdan Mihaescu

Madalina Grosu

Catalin Andrei

Roxana Meresciu Lozincă

Maverick Whythe

Mihaela Savu

 

APARIȚII ÎN REVISTE

5 aparitii Prestige Models Magazine

1 apariție Young Model Magazine

1 apariție Babilon

2 apariții Brand Model Magazine