REDUCERI PENTRU MAKE-UP ARTIȘTI

reduceri pentru make-up artisti

19 sept. REDUCERI PENTRU MAKE-UP ARTIȘTI

Am văzut multe întrebări, pe grupurile cu profil de make-up, cu privire la ce site-uri oferă reduceri pentru make-up artiști. Tocmai de aceea am zis că ar fi bine să fac un articol în care să le includ pe toate. Este o listă de 20 de site-uri, alături de care am adăugat și documentația și pașii necesari obținerii reducerilor. Un articol care merită citit.

SALON PROVIDER

Aici avem mai multe categorii de reduceri:

30% Make Up For Ever; Ben Nye; Mehron; Temptu; Embryolisse; Da Vinci; BeautySoClean
20% Roubloff; Inglot
15% Make-up Atelier Paris; Make-up Professional; BeautyBlender
Pentru a beneficia de reduceri, este necesar să ne deschidem un cont de client și să atașăm diploma de make-up artist. Imediat după acești pași putem plasa comanda cu reducere.

Pentru a accesa direct pagina click aici.

MAGAZINUL DE MAKE-UP

Ca și la Salon Provider, ne sunt oferite reduceri diferite:

30% Ben Nye, Make Up For Ever, Maqpro Paris, Temptu;
15% Atelier Paris, Cascade of colors, Nastelle, Roende
Pe acest site trebuie să înregistrăm un contde client. După crearea contului este necesar să transmitem un e-mail de la adresa cu care am creat contul, către contact@magazinuldemakeup.ro, cu unul dintre documente: copie diplomă make-up artist; copie CUI salon de infrumusețare / PFA make-up artist; adresa unei pagini de Facebook/site unde se găsesc fotografii cu machiajele noastre.
Imediat după transmiterea actelor, putem trimite și prima comandă. Vom beneficia de reduceri chiar dacă site-ul nu afișează prețurile cu reducere deoarece vom fi sunate și aceasta se va acorda manual.

Intrati direct pe site dând click aici.

MAGAZINUL DE GENE

Pentru a beneficia de reduceri, este necesar să transmitem actele justificative, precum și numărul de telefon la adresa contact@magazinuldegene.ro.

Pentru comenzi, click aici.

MAKEUP SHOP

Oferă 20% reducere, iar conturile de client pot fi:

Pe persoana fizică:
Trebuie să ne creăm un cont de persoană fizică, după care completăm formularul de înregistrare ProMKS pentru persoane fizice. Apoi încărcăm o copie a unui act de identitate și a diplomei de make-up artist;

Iar pentru persoană juridică:
Trebuie creat un cont de persoană fizică, completat formularul de înregistrare ProMKS pentru persoane juridice. Încărcăm o copie a CUI-ului firmei și o copie a unui act de identitate aparținând administratorului firmei.
Pentru aprobare se așteaptă aprox. 7 zile. După confirmarea și activarea contului, prețurile vizibile la autentificarea pe magazinul online vor fi reduse automat.

Site-ul îl găsiți aici.

ANDRA COSMETICS

Oferă discount de 20-30%.
Eu personal mi-am descărcat aplicația pe telefon unde mi-am făcut cont de client. Acolo am trimis diploma acreditată și am primit discountul pe loc.

Puteți plasa comenzile printr-un singur click.

MELKIOR

La Melkior avem 2 opțiuni:

Reducerea de PRO valabilă pe SITE:
Pentru aceasta este nevoie să facem un cont pe site și să trimitem pe adresa office@melkior.ro o copie a diplomei de calificare, o copie a actului de identitate, poză cu un machiaj, realizare proprie, poză în care apărem și noi, numărul de telefon și adresa de mail.
Reducerea de PRO valabilă în MAGAZINE:
Pentru aceasta este necesar să trimitem pe adresa office@melkiorprofessional.com aceleași acte de mai sus. În plus trebuie doar menționat magazinul Melkior din care dorim să ridicăm cardul.

Dacă avem deja card valabil în Magazinele Melkior și dorim să beneficiem de aceeași reducere și pe site, trebuie să ne creăm un cont pe site și să scriem la rubrica “observații” că avem deja un card valabil în magazin.
Verificarea documentelor se face la sediul Melkior din Paris de unde vine şi aprobarea pentru eliberarea cardului.
Email-ul trimis nu trebuie să conțină mai mult de 10 MB deoarece nu ajunge la destinatar.

Aici veți găsi toate detaliile.

LECȚII DE MACHIAJ

Este distribuitor autorizat pentru mai multe firme de make-up și avem reduceri diferite:
30% discount la produsele profesionale Mehron, Ben Nye, Make Up For Ever, Temptu
20% discount la genele Glittero, produse Andra Cosmetics
15% discount la produsele profesionale Atelier Paris, Cascade of colors, Lacordi, Nastelle, Revecen
10% discount la aerografele de la Harder & Steenbeck și de la Senjo
Pentru a beneficia de reduceri avem de parcurs următorii pași:
Deschidem un cont personal pe site unde completăm datele de contact și la secțiunea Date Personale, apăsăm pe butonul Formular Makeup Artist.
În pagina formularului se adaugă o copie a diplomei de make-up artist. La rubrica Detalii putem lăsa adresa unui blog sau pagină Facebook unde se găsesc fotografii ale lucrărilor noastre.
Actele ne sunt verificate iar reducerea poate fi aplicată chiar de la prima comandă, atâta timp cât operatorii au timp să proceseze reducerea în sistem.

Pentru plasarea comenzilor, intrați pe site.

 

INGLOT

Din punctul meu de vedere, pentru a obține cei 20% reducere, este nevoie de cele mai multe documente.
Copii ale diplomelor care însumează cel puțin 120 ore de cursuri, copii ale certificatelor de la Minister aferente diplomelor, o copie CI, poze cu machiaje realizate de noi, apariții în reviste, dovada că profesăm ca MUA (PFA, adeverință de la locul de muncă etc).

Multă baftă vă urez, în cazul în care doriți să vă încercați norocul! 🙂

Click aici pentru depunerea documentelor.

COMPLETE BEAUTY

Este foarte simplu să parcurgem pașii pentru a obține reducerea de profesionist.
Trebuie să intrăm la secțiunea „colțul profesioniștilor” unde completăm formularul accesat după apăsarea butonului „Înregistrează-te”. Acolo bifăm la rubrica „grup clienți” -„profesioniști”. La rubrica „activezi în domeniul infrumusetarii?” bifăm căsuța „DA” după care apăsăm butonul „Trimite”. După ce am apăsat se va deschide o căsuța în care trebuie să atașăm o copie după diploma acreditată.
Cam asta este tot ce avem de făcut. Eu am primit reducerea cam în 30 minute și a fost totul extrem de simplu.

Aici puteți accesa reducerea.

FOREVER LASH

Acesta este un site pe care găsim gene false de bună calitate. Ei oferă discount de 30% pentru make-up artiști. Pentru asta este nevoie de:
Crearea unui cont de client la ei pe site. După autentificare, revenim în pagina ”Program Profesioniști – ProMUA” unde accesați formularul ce trebuie completat. Aici se încarcă o poză sau scan a diplomei.
După trimiterea formularului, un operator verifică datele și validează contul. La următoarea autentificare vom vizualiza produsele cu prețurile reduse.

Gene cu reducere, aici găsiți.

MAC COSMETICS

Pentru a putea primi reducerea de 35%, aveți nevoie de minim o diplomă acreditată. Aceasta trebuie să ateste faptul că ați absolvit un curs de minim 90 ore.
Pe lângă diplomă mai aveți nevoie de cel puțin una dintre următoarele:
– apariții în editoriale de specialitate în care să apară creditul de make-up artist cu nume
– apariții în presă în care să apară creditul nostru cu nume și profesie
– website profesional (nu se acceptă conturi de social media)
– dovada că sunteți anagajate la un salon de specialitate alături de o scrisoare de recomandare.

Site-ul oficial doar la un click distanță.

CUPIO

La ei avem opțiunea de a primi un card de fidelitate pentru care este nevoie de copia cărții de identitate și copia diplomei de specialitate.
La pagina „Card de fidelitate”, pe care o găsiți în subsolul paginii site-ului lor, găsiți formularul pe care trebuie să îl completați cu datele personale și numărul de telefon.

Link-ul site-ului îl găsiți aici.

COSMETICE SUA

Pe acest site avem reducere de 20%.
Pentru a accesa reducerea este nevoie să ne facem cont de client pentru persoane fizice, să trimitem copia cărții de identitate, a diplomei de make-up artist după care să completăm formularul pentru make-up artiști.
Procesarea documentelor durează până la 7 zile, după care vizualizarea prețurilor reduse se va face automat în contul de profesionist.

Aici aveți link-ul.

 

CINECITTA MAKE-UP ROMANIA

Aici avem mai multe categorii de reduceri:
Make-up artist – 15% la produse cosmetice; 20% la pensule
Școală de machiaj – 28% la produse; 3o% la pensule
Deasemenea dacă depășim suma de 1500 lei/comandă ne oferă discount suplimentar 5%, iar dacă depășim suma de 3500 lei/comandă ne oferă discount suplimentar 10%.
Aici trebuie să reținem faptul că seturile de pensule, valizele și standurile NU sunt incluse în reduceri.
Pentru a beneficia de reduceri sunt necesare următoarele:
Ne înregistrăm pe site-ul www.cinecittamakeup.ro cu un cont personal. Completăm datele de contact. Trimitem la adresa de mail office@cinecittamakeup.ro diploma make-up artist.
Imediat după primirea și verificarea actelor, putem beneficia de reducerea respectivă la comanda deja plasată sau la viitoarele.

Pentru a accesa site-ul, dați click aici.

KB ARENA

Am descoperit acest site când făceam research după reduceri. Vaaaai și ce bucuroasă am fost. Este site-ul oficial Krüger-Brent Agency. Aici putem găsi mărci precum Make Up Forever, Ben Nye, Da Vinci, Mehron, Beauty Blender, Temptu, Embryolisse, Melanie Mills.
La toate acestea ne este oferită reducere de 30% pe care o putem primi dacă trimitem mail la adresa office@kbagency.ro. La mail atașăm copii după diploma de make-up artist, cartea de identitate și dacă este cazul și certificatul de căsătorie.
Odată cu înregistrarea în sistem, ne sunt comunicate prin SMS și demonstrații, workshopuri sau lansări de produse.

Intrați aici.

MALU WILZ

Pentru a beneficia de discounturile preferențiale pe lângă completarea formularului de aderare, este nevoie să trimitem copia diplomei de specialitate pe mail la adresa malu.wilz@yahoo.com.

Site-ul îl găsiți dând click aici.

GLITTERO

Pentru accesarea reducerii de 20%,trebuie să ne facem cont unde atașăm diploma de make-up artist.

Eu mi-am luat gene super de pe acest site.

SPLENDOR SHOP

Splendor shop ne susține creativitatea prin oferirea unui discount de 20% la toate produsele din categoria PROFESIONIST.

Pentru asta este necesar să ne deschidem un cont de client, să trimitem copie după diploma de make-up artist într-un email la contact@splendorshop.ro. Pentru mai multe detalii, avem la dispoziție și numărul de contact la care putem afla alte informații de care avem nevoie: 0755 680 451.
Pană la procesarea primei comenzi se va aplica discount-ul aferent produselor din comanda plasată.

Site-ul este aici.

CAROSTYLE

Vine în ajutorul make-up artiștilor cu un discount de 20% la produse profesionale și de calitate.
Pentru asta este nevoie să trimitem email la contact@carostyle.ro cu actele justificative (document de identitate, diploma make-up artist, adresa unui blog sau pagină Facebook unde se găsesc fotografii ale lucrărilor proprii).
Imediat după trimiterea actelor putem trimite și o comandă. Nu este necesar să așteptăm confirmarea de primire a mesajului, trebuie doar să adaugăm cuvantul PRO inainte de finalizarea comenzii.

Pașii îi putem găsi pe site.

PRO COSMETIC

Acest site are o gamă largă de produse pentru îngrijirea corporală, pe lângă produsele de make-up. Reducerile sunt între 10%-20% iar pentru a le primi trebuie să completăm Formularul Card Profesionist. După completarea formularului trimitem copie de pe diploma de profesionist și copie CI pe adresa de mail office@procosmetic.ro.
Dacă mai avem nelămuriri ne pun la dispoziție numărul de telefon 0785 187 777, de unde putem afla tot ceea ce ne interesează.

O lista destul de lungă de site-uri. Voi știați de ele și de reducerile oferite de acestea?

Dacă mai știți vreun site pe care nu îl regăsiți aici, îmi puteți scrie în comment pentru a ține cont de el în următorul articol 🙂

Încă un articol foarte interesant este și Estee Lauder varianta Mini pe care vă invit să îl parcurgeți.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.